-20%

Aktivator 1L

Rek pris 120.00 kr
Vårt pris 96.00 kr

Aktivator förlänger och ökar desinfektionseffekten av Aktivt syre.
Används tillsammans med OxyChock.

Lagerstatus: Skickas inom 1-2 dagar SKU: SF-1735 Kategorier: , ,

Aktivator 1L

Om du har valt att använda klorfri OxyChock för att underhålla din poolens eller badtunnans vatten bör det kombineras med Aktivator, vilket ökar och förlänger desinfektionseffekten från aktivt syre.

Dosering:
Vid start: Tillsätt 1 dl/100 ml. Aktivator och 100 g aktivt syre per 10 000 liter vatten. Fyll vatten i en ren plasthink och tillsätt Aktivator. Lösningen fördelas längs kanten av bassängen
Löpande skötsel: Tillsätt 1/4 dl Aktivator och 40 g aktivt syre per 10 000 liter vatten var tredje dag.

Friskt poolvatten har ett pH-värde mellan 7,0 och 7,4. Med en hälsosam vattenbalans får du den bästa nyttan med vattenvårdsprodukter. Om poolvattnets pH-värde inte varierar mellan detta intervall justeras det med pH-Plus respektive pH-Minus.

Se till att kemikalierna inte blir fuktiga under förvaring. Förvaras i originalförpackning, låst och otillgängligt för barn, samt torrt, frostfritt och inte i direkt solljus.

Använd locket som mätkopp:
Locket på denna produkt fungerar som en mätkopp så att du enkelt och noggrant kan dosera rätt mängd.
Var försiktig när du använder biocider. Läs alltid etiketten och produktinstruktionerna före användning. Biocider bör användas med försiktighet. Läs etiketten och bruksanvisningen innan du använder produkten.

Du kanske också gillar …