-15%

Klor startpaket Pool

Rek pris 590.00 kr
Vårt pris 499.00 kr

Start-set innehållande alla de kemikalier som är nödvändiga för att hålla vattnet i poolen rent och inbjudanade

Lagerstatus: Skickas inom 1-2 dagar SKU: SF-1792 Kategori:
Klor startpaket Pool
This item: Klor startpaket Pool
Rek pris 590.00 kr
Vårt pris 499.00 kr
Rek pris 590.00 kr
Vårt pris 499.00 kr
Klordispenser för 200 grams tabletter
1 × Klordispenser för 200 grams tabletter
Rek pris 145.00 kr
Vårt pris 125.00 kr
Tvättsvamp
1 × Tvättsvamp
Rek pris 45.00 kr
Vårt pris 35.00 kr

Klor startpaket Pool

Med ett Klor startpaket pool är du säker på att komma igång med badsäsongen. Setet innehåller alla de vattenvårdande artiklar som behövs för att hålla vattnet i poolen rent och inbjudande, samt en tydlig och informativ guide.

Setet innehåller Klor Starter för desinfektion av vattnet och testremsor för att enkelt testa pH-värdet och klornivån. pH-Plus och pH-Minus används för att justera pH-nivån och KlarPool för att förebygga beläggningar.

Friskt poolvatten har ett pH-värde mellan 7,0 och 7,4. Med en hälsosam vattenbalans får du den bästa nyttan med vattenvårdsprodukter. Om poolvattnets pH-värde inte varierar mellan detta intervall justeras det med pH-Plus respektive pH-Minus.

Klor Starter är ett snabblösligt och pH-neutralt granulat som används när poolen fylls, liksom för kontinuerlig klorering under badsäsongen.
Pool-testremsor används för att snabbt och enkelt mäta vattnets pH-värde och klorhalt. Resultatet kan enkelt avläsas på behållaren.
Optimal klorhalt är mellan 0,5 – 1,0 mg/l.

För högt pH-värde (hårt vatten) justeras med pH Minus och för lågt pH-värde (mjukt vatten) justeras med pH Plus. Det idealiska pH-värdet ligger mellan 7,0 och 7,4.
KlarPool håller vattnet klart genom att förhindra utvecklingen av mikroorganismer som kan bilda beläggningar i poolen.
Pool Start-setet innehåller också en manual med en enkel steg-för-steg-guide som berättar hur du får kristallklart badvatten.

Se till att kemikalierna inte blir fuktiga under förvaring. Förvaras i originalförpackning, låst och otillgängligt för barn, samt torrt, frostfritt och inte i direkt solljus.

Du kanske också gillar …