-35%

Klor WeekTab 200 g

Rek pris 240.00 kr
Vårt pris 155.00 kr

Veckoklor tabletter 200 g, 1 kg

Lagerstatus: Skickas inom 1-2 dagar SKU: SF-1737 Kategori:

Klor WeekTab 200 g, 1 kg

Klor WeekTab-tabletter används för att upprätthålla en lämplig klorhalt i vattnet så att det alltid hålls rent och friskt. Klor WeekTab-tabletter är nästan pH-neutrala och stabiliseras mot klornedbrytning från solens UV-strålar. Beroende på aktivitet och väderförhållanden ska nya tabletter tillsättas cirka en gång i veckan.

Den omgivande miljön kan variera kraftigt och påverkar då vattnet i poolen. Det rekommenderas därför att man periodvis använder Klor Starter. Vattnet hålls desinficerat vid en klorhalt på 0,5 – 1,0 mg/l. Klorhalten bör testas kontinuerligt med testremsor eller elektronisk utrustning för bästa resultat.

Klor WeekTab-tabletter levereras i en praktisk plastbehållare med barnsäkert lock. Behållaren är märkt med detaljerad bruksanvsning på de nordiska språken och engelska.

Dosering: Tillsätt en tablett per 20 000 liter vatten. När tabletterna har lösts upp till 10 % av normalstorleken tillsätts nya tabletter. Placera alltid tabletterna i en flytande klordispenser eller i poolens skimmer. Observera att klorförbrukningen kan variera beroende på vattnets temperatur, hur länge och hur ofta man badar och vädret.
Friskt poolvatten har ett pH-värde mellan 7,0 och 7,4. Med en hälsosam vattenbalans får du den bästa nyttan med vattenvårdsprodukter. Om poolvattnets pH-värde inte varierar mellan detta intervall justeras det med pH-Plus respektive pH-Minus.

Observera att klorförbrukningen kan variera beroende på vattnets temperatur, hur länge och hur ofta man badar och vädret.
Se till att kemikalierna inte blir fuktiga under förvaring. Förvaras i originalförpackning, låst och otillgängligt för barn, samt torrt, frostfritt och inte i direkt solljus. Biocider bör användas med försiktighet. Läs etiketten och bruksanvisningen innan du använder produkten.

Du kanske också gillar …