Poolvärmepump Inverter

Poolvärmepump Inverter

Poolvärmepump med Inverterteknologi

 En värmepump med inverterteknologi är ett kostnads och energieffektivt sätt att säkerställa att din pool har en komfortabel badtemperatur under hela badsäsongen. Inverter poolpumpar säkerställer att din pooltemperatur konsekvent hålls på den temperatur du ställer in den på.
pahlen-calidi-zp

🤚 Viste du att

Inverter värmepumpar är miljövänliga eftersom 80% av den producerade energin kommer från den omgivande luften? Användningen av det effektiva R410A-kylmediet i pumparna har inga negativa effekter på ozonskiktet?

Dessa pumpar arbetar extremt tyst på grund av användningen av energieffektiva och tysta DC-omvandlare roterande kompressorer och fläktar?

Tekniken bakom inverterpumpen

Processen går ut på att dra varm luft från atmosfären som sedan överför värme till din pool och ger en jämn vattentemperatur. Eftersom den kan hämta värme från atmosfären under alla förhållanden (ner till -15°) gör det att den blir mycket kostnadseffektiv jämfört med äldre värmepumpar.

Variable hastighet

Det som skiljer värmepumpen med invetrerteknik från traditionella värmepumpar är att den arbetar med variabel hastighet i stället för ON/OFF som dels sliter mer på komponenterna men också blir dyrare i drift.

Tanken med variabel hastighet är att den endast drar el när det krävs baserat på den inställda pooltemperaturen. Inverterpumpens kapacitet att självjusterande som är anledningen till att systemet ger en jämn vattentemperatur vilket gör att din pool är redo att bada i under hela säsongen.

Med en poolvärmepump med inverter ger dig och din familj möjlighet till maximal njutning av poolen över hela sommaren och en bra bit in på hösten.

Poolvärmepump installation

Full kontroll på din poolvärmepump

På ett bekvämt sätt låter poolpumpen dig ställa in önskad vattentemperatur vilket uppnås automatiskt av poolvärmepumpen. Inverterteknik gör att den inställda temperaturer kan nås och bibehållas mer exakt och effektivt än andra värmesystem. I de flest invertervärmepumpar finns möjlighet till full kontroll via en app i mobiltelefonen där du kan övervaka och justera funktionen.

Share this post


Väntelista Vi informerar dig nä produkten åter finns i lager, vänligen ange din mail nedan.