Värmeväxlare Pahlen

Värmeväxlare Pahlen

Värmeväxlare från Pahlen till din pool

En värmeväxlare från Pahlen är ett mycket effektiv och ekonomisk sätt att värma din pool, förutsatt att värmekällan i ditt hus har effekt över för detta.

Pahlens värmeväxlare använder husets värmekälla för att överföra värmen till ditt poolvatten när det inte används av huset.

Alla Pahlens värmeväxlare kan installeras och anslutas till el-, ved-, pellets- eller oljepanna, värmepump eller solfångaranläggning.

Pahléns värmeväxlare är tillverkade av rostfritt syrafast stål SIS2348 eller titan, titan används med fördel i pooler där saltvatten eller t.ex. klorinator används. Titan erbjuder bästa möjliga värmeöverföring.

För fjärrvärmeanläggningar rekommenderas Hi-Flow T28, T40, T75. För installation till bergvärme mm används Maxi-Flow modellen.

Aqua-MEX fully equipped för dig som vill ha en kompakt värmeväxlare med allt inbyggt vilket gör installationen mycket enklare.
Är en högeffektiv värmeväxlare med inbyggd trestegs-cirkulationspump (enfas) för primärsidan (varmvattnet) och inbyggd temperatursensor, flödesvakt och backventil. Digital temperaturkontroll och display.

Värmeväxlare Pahlen​
Väntelista Vi informerar dig nä produkten åter finns i lager, vänligen ange din mail nedan.