-48%

Klorfritt kemipaket stor

Rek pris 1,060.00 kr
Vårt pris 550.00 kr

Ett komplett paket för klorfri behandling av din badtunna/pool.

 

Lagerstatus: Skickas inom 1-2 dagar SKU: SF-1799 Kategorier: , , ,

Klorfritt kemipaket stor

Med ett Pool Start-Set är du säker på att komma igång med badsäsongen. Setet innehåller alla de vattenvårdande artiklar som behövs för att hålla vattnet i poolen rent och inbjudande samt en tydlig och informativ guide.
Setet innehåller OxyChock för desinfektion av vattnet och remsor för att enkelt testa pH-värdet och halten av Active Oxygen. Dessutom innehåller setet pH-Plus och pH-Minus, som används för att justera pH-nivån och Aktivator, vilket förlänger och ökar desinfektionseffekten.

OxyChock-granulat används för klorfri chockbehandling av badvattnet vid start av, underhåll och vid eventuellt problemvatten. Det går att bada igen relativt snabbt efter tillsättning. För att upprätthålla desinfektionen används OxyChock i kombination med Aktivator, som förlänger och höjer desinfektionseffekten från det Active Oxygen markant.
Pool-testremsor används för att snabbt och enkelt mäta vattnets pH-värde och klorhalt. Resultatet kan enkelt avläsas på behållaren.

För högt pH-värde (hårt vatten) justeras med pH Minus och för lågt pH-värde (mjukt vatten) justeras med pH Plus. Friskt poolvatten har ett pH-värde mellan 7,0 och 7,4. Med en hälsosam vattenbalans får du den bästa nyttan med vattenvårdsprodukter. Om poolvattnets pH-värde inte varierar mellan detta intervall justeras det med pH-Plus respektive pH-Minus.

Se till att kemikalierna inte blir fuktiga under förvaring. Förvaras i originalförpackning, låst och otillgängligt för barn, samt torrt, frostfritt och inte i direkt solljus. Biocider bör användas med försiktighet. Läs etiketten och bruksanvisningen innan du använder produkten.