Zodiac Poolrobot OP-LI 2100 Pixel

8,269.00 kr

Zodiac Poolrobot OP-LI 2100 Pixel – Upplev en ny nivå av poolrengöring med PIXEL™, en sladdlös robotrengörare som kombinerar innovativ teknologi med användarvänliga funktioner. PIXEL™ är en game-changer med sin sladdlösa design. Den är kompakt och lätt, vilket erbjuder problemfri installation, förenklad hantering och enkel förvaring. Litiumjonbatteriet förbättrar rörligheten och möjliggör obegränsad rörelse runt poolen.
Rengöringsarea: Botten
Färg: Flerfärgad
Lagerstatus: Skickas inom 1-3 dagar från externt lager SKU: SF-WR000504 Kategori:

Zodiac Poolrobot OP-LI 2100 Pixel

1. Trådlös frihet
Robotens trådlösa, kompakta design garanterar enkel användning och förvaring med ett litiumjonbatteri för större rörlighet.

2. Bekymmersfri hantering
Utrustad med ett transparent fönster för snabba smutskontroller och ett filter som är tillgängligt uppifrån för enkel rengöring – stannar nära poolkanten för enkel borttagning.

3. Intuitiv användning
LED-indikator för snabba kontroller av batteri- och cykelstatus, vilket håller dig i kontroll.

4. Mångsidig kompatibilitet
Lämplig för alla typer av pooler – inklusive inbyggda, fristående, med platta bottnar och pooler med milda sluttningar. PIXEL™ är designad för att rengöra poolbotten.

5. Användarvänlig design
PIXEL™ är designad för bekvämlighet, med lätta komponenter och enkel användning, vilket gör poolrengöring till en barnlek.

 

Roboten är utrustad med ett transparent fönster som möjliggör enkel och snabb övervakning av mängden smuts. Det lättåtkomliga filtret säkerställer enkel rengöring och minimal kontakt med smutsen samtidigt. Efter att rengöringscykeln är slutförd stannar PIXEL™ bekvämt vid poolkanten för enkel borttagning, antingen genom att använda den flytande ringen eller den medföljande kroken.

 

Intuitiv LED-indikator

Den intuitiva LED-indikatorn möjliggör snabba kontroller av batteri- och cykelstatus, vilket säkerställer kontroll över rengöringsprocessen.

Lämplig för olika pooltyper

PIXEL™ passar för både ovanjordiska och nedgrävda pooler, inklusive de med platta bottnar och milda poolsluttningar, samt alla typer av beläggningar. Poolroboten är designad uteslutande för rengöring av poolbottnen.

 

PIXEL™ är inte bara en poolrobot; det är en sofistikerad, automatisk rengöringsenhet som snabbt och enkelt borstar ytor och samlar smuts i filtret. Allt detta utan behov av anslutning till ett filtersystem eller en strömkälla.

 

Inkluderar:

En laddare / 150-µ filter / Flytande ring / Universellt krok

 

Tekniska specifikationer:

Motorer: 2

Mått (B x D x H): 36 x 29 x 29 cm

Vikt: 6 kg

Rengöringscykler: Endast golv

Max. Poolstorlek: 8 x 4 m

Filteryta: 425 cm²

Filterkapacitet: 2 L

Filtrering: Enkelt 150-µ filter

Sugöppning: 17 cm

Batteri: 21,6 V / 51 Ah

Drivsystem: Banddrift

Transmission: Växlar