-9%

Zodiac Poolrobot CNX-LI 5220 IQ Freedom

Rek pris 15,349.00 kr
Vårt pris 13,999.00 kr

Förhöj ditt poolunderhåll med den nya Zodiac Freedom™ poolroboten, en kabelfri robotrengörare som kombinerar banbrytande teknik med enkel design. Designad för dagligt bruk, Freedom™ är mycket enkel att använda och tar liten plats. Robotens långvariga litiumjonbatteri garanterar en fullständig rengöringscykel på 2 timmar och kan laddas snabbt på bara 5 timmar. iAquaLink™-appen förbättrar användarens autonomi ytterligare genom att ge omedelbar synlighet av batteriets laddningsstatus, tillsammans med meddelanden om när rengöringscyklerna är klara och alternativ för fjärruppdateringar. Upplev känslan av frihet med Zodiac Freedom™ poolrobot.
Rengöringsarea: Botten, vattenlinje, väggar
Färg: Svart
Lagerstatus: Tillfälligt slut SKU: SF-WR000578 Kategori:

Zodiac Poolrobot CNX-LI 5220 IQ Freedom

1. Kabelfri frihet
Fri från sin kabel, Freedom är lätt att använda och tar liten plats. Den kompakta designen säkerställer enkel användning och förvaring med ett litiumjonbatteri för större rörlighet.

2. Cyklonisk prestanda
Freedom™ erbjuder kompromisslös rengöringsprestanda tack vare dess kraftfulla och långvariga patenterade cyklonsug. Dess spiralformade borstar och 100µ-filtrering gör att den samlar upp skräp mer effektivt.

3. Wi-Fi, Anslutning till iAquaLink™-appen
Övervaka batteriets laddningsstatus och se till att Freedom™ alltid är redo, ta emot meddelanden om slutet av cykeln för att veta exakt när poolen är ren, få tillgång till felsökningstips för snabba lösningar och njut av automatiska uppdateringar för att hålla poolroboten att prestera som bäst.

4. Integrerad smidighet
Med de integrerade smarta sensorerna och den unika designen är Freedom™ poolrobot exceptionellt smidig och erbjuder utmärkt rengöringstäckning för poolen, oavsett dess form eller yta.

5. Intuitiv drift
Den smarta kontrollskärmen på poolroboten gör det möjligt att enkelt se batteriladdningsstatus, välja rengöringsläge och starta en cykel.

6. Problemfri hantering
Roboten är utrustad med ett genomskinligt fönster för snabba smutskontroller och ett topptillgängligt filter för enkel rengöring.

7. Mångsidig kompatibilitet
Lämplig för alla former, golvtyper och ytor av pooler. För pooler i mark och ovan mark med styva väggar. Freedom™ är designad för rengöring av poolbotten, väggar och vattenlinje.

8. Användarvänlig design
Freedom™ är designat för bekvämlighet, med lättviktskomponenter och enkel användning som ger en känsla av frihet.

 

Freedom™ förvandlar poolunderhåll från en syssla till en automatisk och stressfri upplevelse utan att lyfta ett finger. Tillåta mer fritid för att njuta av glädjen i en pool. Freedom™ poolrobot ger inte bara sinnesfrid utan lägger också till en touch av modern lyx till poolvårdsrutinen, vilket gör den till ett härligt tillskott i hemmet.

 

Inkluderar:
En laddare / 100-µ filter / Universellt krok

 

Tekniska specifikationer:
Motorer: 3
Mått (B x D x H): 43 x 40 x 30 cm
Vikt: 9 kg
Rengöringscykler: 2 / Endast golv och golv/väggar/vattenlinje
Max. Poolstorlek: 10 x 5  m
Filteryta: 526 cm²
Filterkapacitet: 4 L
Filtrering: Enkelt 100-µ filter
Sugöppning: 23 cm
Batteri: 25,4 V / 6,4 Ah
Drivsystem: Banddrift
Transmission: Växlar