-8%

Santorini pool XL Ø3,60 x 1,20m

Rek pris 12,900.00 kr
Vårt pris 11,900.00 kr

Santorini pool XL Ø3,60 x 1,20m

Lagerstatus: Skickas inom 1-3 dagar från externt lager SKU: SF-1944 Kategori:

Santorini pool XL Ø3,60 x 1,20m

Gör badupplevelsen bekväm och förläng säsongen med en Santorini pool XL från Swim & Fun. Santorini XL-pool är en solid familjepool för dig som vill ge din familj den ultimata poolupplevelsen med en pool som är tillräckligt stor för de flesta vattenlekar. Med en höjd på 120 cm och en bredd på 360 cm passar poolen perfekt för större barn och vuxna som vill njuta av sommarens vackra väder och badupplevelsen i sin egen trädgård. Poolen rymmer 10 800 liter, så det finns gott om möjligheter för hela familjen att njuta av den.

En bra badupplevelse kräver också en ren vattenmiljö. Till Santorini XL-poolen medföljer ett skimmerset som filtrerar bort löv och smuts. Skimmersetet är avsett för inbyggnad och består av en skimmer av bra och hög kvalitet, inklusive stosar till inloppet, poolslangar, klämmor, packningar, adapter för dammsugare och skimmerkorg.
Dessutom ingår filtersystem (1087) komplett med Filterballs.

Filterball System 100W. Enkelt, effektivt och komplett filtersystem speciellt utvecklat för små och mindre fristående trädgårdspooler med en vattenvolym på upp till 14 m3. Systemet är utformat för dig som vill ha ett prisvärt filtersystem med extra hög filtreringsförmåga samt enkel och smidig hantering under badsäsongen.

Filtersystemet levereras komplett inklusive 320 g revolutionerande Swim & Fun Filterballs, som tar bort betydligt fler och mindre partiklar och föroreningar från badvattnet än traditionell filtersand. Det ger extra klart vatten. När badsäsongen är över kan Filterballs spolas rena och eventuellt återanvändas i filtret nästa sommar. Systemet kan användas med normal poolslang med ett mått på 32/38 mm.

Systemet kan användas på alla typer av pooler som har, eller har möjlighet att ansluta det externa filtersystemet.

Filterballs
Filterballs ger rent och kristallklart vatten och har en oöverträffad filtreringseffekt jämfört med filterpatroner och sand. Filtermaterialet anpassar sig efter formen på alla filter och fångar upp svävande partiklar i vattnet ned till en storlek på 10 mikron (filtersand ner till 40–50 mikron). Filterbollar kan tvättas i tvättmaskinen utan tvättmedel.

Pool specifikationer:

Pool storlek: Rund
Pool dimensioner m (dimameter): 3,6 m
Pool djup m: 1,2
Pool volym liter:  10.800 liter

Poolpaketet inkluderar:

  • Stål pool
  • PVC liner 0,30 mm (300 my)
  • Skimmerset
  • Filter System 100W med slangar och klämmor
  • 340 g Filterballs
  • 3-stegs säkerhetsstege
  • Manuell på nordiska språk