-21%

Poolvärmepump Inverter 7 kW

0 out of 5

Rek pris 20,625.00 kr
Vårt pris 16,200.00 kr

Inverter WiFi metal 7kW.

  • Maximal poolvolym L**: 30.000
  • Rekommenderad poolvolym m3**: 5.000-25.000

 

 

Lagerstatus: Skickas inom 1-3 dagar från externt lager SKU: SF-1440 Kategori:
Poolvärmepump Inverter 9 kW
This item: Poolvärmepump Inverter 7 kW
Rek pris 20,625.00 kr
Vårt pris 16,200.00 kr
Rek pris 20,625.00 kr
Vårt pris 16,200.00 kr
Bypass Kit för värmepump
1 × Bypass Kit för värmepump
Rek pris 1,560.00 kr
Vårt pris 1,260.00 kr

Poolvärmepump Inverter WiFi metal 7 kW

  • Maximal poolvolym L**: 30.000
  • Rekommenderad poolvolym m3**: 5.000-25.000

Beskrivning

Swim & Fun presenterar den ultimata poolupplevelsen
Upptäck en oöverträffad poolupplevelse med vår eleganta och kraftfulla invertervärmepump. Designad för att smälta in sömlöst i vilken miljö som helst, lovar den en lång badsäsong fylld med ren glädje och välbefinnande. Dyk in i vattentemperaturer som är skräddarsydda bara för dig – vare sig det är för skoj, seriösa simturer eller den lugna varma omfamningen.
Längtar du efter ett svalkande dopp under sommaren? Denna värmepump tar hand om det.
Anslut din värmepump till Fluidra Pool-appen och få fullständig kontroll för att finjustera din pools klimat från var som helst. Upplev den perfekta simturen när du vill, även om du är kontinenter bort.

Fördelar med inverter värmepump
•   Topp effektivitet – Spara pengar med oöverträffad energibesparing.
•   Tyst – Fördjupa dig i lugn och ro vid poolkanten.
•   Exakt klimatkontroll – Uppnå din idealiska vattentemperatur med lätthet.
•   Mångsidiga klimattillstånd – Från uppfriskande kallt till mysigt varmt.
•   Lång livslängd – Byggd för att hålla.
•   Kyltålig – Funktionsduglig även under 0°C*.
•   Miljövänlig – 80% av energin direkt från luften.
•   Smart kontroll – Justera inställningarna på vägen med vår Wi-Fi-aktiverade app.

Varför välja en inverter framför en konventionell värmepumpe?
Att investera i en Swim & Fun invertervärmepumpe kan kännas som ett lyxval, men det är ett som betalar tillbaka sig själv på rekordtid. Här är varför:
Ekonomisk & effektiv: Den föråldrade ”start och stopp”-metoden från traditionella pumpar använder inte bara mer energi, men påskyndar också slitage. På lång sikt är vår inverterpump ett löfte om hållbarhet och besparingar.
Anpassningsbar teknologi: Till skillnad från konventionella modeller som bara slås på för full kraft, använder vår inverterpump avancerad kompressorteknik. Den justerar intelligent hastigheten på kompressorn och fläkten och levererar konsekvent din perfekta pooltemperatur.

Oöverträffad effektivitet väntar på dig – högt COP-värde
Swim & Fun invertervärmepump skiljer sig ut med sitt imponerande COP-värde, en avgörande indikator för en värmepumps effektivitet. Medan de flesta konventionella värmepumpar ligger efter med ett COP nära 5, går Swim & Fun invertervärmepumpen stolt över 12.
För varje 1 kWh elektricitet den använder, belönar värmepumpen dig med hela 12 kWh lugnande värmeenergi. Efter start betalar du bara för 20% eller mindre av energiförbrukningen, 80% av energin kommer direkt från luften. Det handlar inte bara om prestanda – det är ett åtagande om hållbarhet och att ge dig mer värde för varje kilowatt. Upplev den sanna måttstocken för energieffektivitet och miljömedveten prestanda.

Omslut dig med lugnet från en överlägsen prestation av en tyst värmepump
Föreställ dig en poolupplevelse ostörd av ljudet från en konventionell värmepump. Invertervärmepumpen är skapad för tystnad och arbetar obemärkt i bakgrunden. Till skillnad från traditionella modeller som startar och stoppar plötsligt, justerar denna värmepump sin hastighet i harmoni med dina uppvärmnings- eller kylbehov. Resultatet? En konsekvent och tyst drift som låter dig njuta av fridfulla stunder vid poolen. Dyk in i lugnet vid varje simtag.

Maximera din pool säsong, oavsett vädret
Drömmer du om att simma från april till oktober? Med Swim & Fun invertervärmepump blir den drömmen verklighet. Konstruerad för att vara motståndskraftig, trotsar den även de kyligaste temperaturerna*, och säkerställer att din pool förblir inbjudande. Och under kalla nätter, lita på dess automatiska avfrostningsfunktion för att hålla allt i jämn drift. Invertervärmepumpen omvandlar din pool till en året runt lyx, anpassad för varje säsong.

Upplev precision: Lägen skapade för din komfort
Upplev en värmepump som verkligen förstår dina önskemål. Swim & Fun invertervärmepump har tre olika lägen, varje designat för att möta dina specifika behov:
• Boost: Starta din säsong med detta läge, designat för snabba temperaturhöjningar, och försäkrar att din pool är redo när du är det.
• Smart: När du har nått din perfekta temperatur, växla till detta läge. Det bibehåller värmen med imponerande effektivitet genom att intuitivt justera sina interna system. Resultatet? Optimal temperatur med mindre energiförbrukning.
• ECO Silence: Njut av sommarens höjdpunkter utan störningar. När minimal uppvärmning behövs, säkerställer detta läge högsta effektivitet samtidigt som det fungerar nästan ljudlöst.

Var alltid uppkopplad, var alltid bekväm – med Wi-Fi
Var aldrig ur kontakt med ditt poolvatten. Med Fluidra Pool-appen inom räckhåll, övervaka och justera din pools temperatur i realtid, oavsett var du befinner dig. Dyk ner i en värld där teknologi möter avkoppling, och försäkrar att din pool alltid är i toppskick och redo för din ankomst. Ansträngningslös kontroll, gränslös komfort.

Tillbehör som ingår med värmepumpen:
Vinteröverdrag: För skydd under lågsäsong.
Detta överdrag ger extra skydd till värmepumpen när den inte används.
Anti-vibrationsdynor: För minskat ljud och ökad stabilitet.
Dessa dynor säkerställer stabilitet och hjälper till att minska ljudet under drift.
Dräneringskit: Säkerställer korrekt vattenflöde.
Detta kit leder bort kondensvatten från insidan av invertervärmepumpen.
10m förlängningskabel: För fjärrstyrning och inomhusbekvämlighet.
Med denna kabel kan du koppla från displayen från värmepumpen och installera den inomhus i ditt hem.

Väsentligt tillbehör som förstärker prestandan för din inverter värmepump
Bypass-kit: Justera flödet och förbättra uppvärmningen med ett bypass-kit.
Poolöverdrag: Använd ett isolerat poolöverdrag för att bevara värmen, spara energi, minimera rengöring, minska användningen av vattenrengöringsprodukter och bibehålla vattennivån.

Hur hittar man rätt värmepump?
Det är nödvändigt att förstå att en värmepumps värmekapacitet och prestanda beror på klimatet där du bor. Områden med kallt klimat har en kortare poolsäsong, och därför krävs det värmepumpar med högre kapacitet för varmt poolvatten i norr än i måttliga till varmare klimat.
Illustrationen ger en ungefärlig uppskattning av klimatskillnaderna och därmed en indikation på vilken typ av värmepump du bör överväga att köpa för att uppnå rätt prestanda. För optimal prestanda rekommenderar vi alltid att välja en värmepump med större kapacitet om värmepumpens maximala prestanda matchar din pools storlek. Om värmepumpens kapacitet är överbelastad kan det resultera i lägre energibesparingar, ökat ljudnivå, långsammare uppvärmning och ökad slitage på värmepumpen. Värmepumpen kan fungera ner till -7 grader, om den har varit i bruk och upprätthållit vattentemperaturen under badsäsongen. Vi rekommenderar inte att sätta på värmepumpen utanför badsäsongen som enda värmekälla. (Se illustration)

Användning av värmepumpen under årets kallaste månader
Värmepumpens specificerade kapacitet är beräknad för säsongen april till oktober. Denna kapacitet förutsätter att poolen är helt isolerad, täckt, skyddad mot vind och utsatt för solljus.
Värmepumpar för simbassänger utvinner värmeenergi från luften och överför denna energi till bassängvattnet. Till skillnad från en elektrisk vattenvärmare är en värmepump beroende av närvaron av tillräcklig värme i luften för att kunna upprätthålla en konstant värmnivå.

Effektiviteten hos värmepumpen minskar under kallare månader eftersom det finns mindre värmeenergi tillgänglig i den omgivande luften. Detta innebär att värmepumpen måste arbeta hårdare och längre för att utvinna den nödvändiga värmen, vilket resulterar i lägre prestanda, särskilt när lufttemperaturen sjunker under 6-8 °C.

Dessutom ökar bassängvattnets naturliga värmeförlust betydligt vid lägre temperaturer, vilket kräver ytterligare värmetillförsel för att upprätthålla den önskade vattentemperaturen.

Om du vill använda din värmepump för att värma upp bassängvattnet under de kallaste månaderna, kan det vara så att pumpen inte kan upprätthålla den önskade vattentemperaturen. I sådana fall rekommenderas det att komplettera med en termostatstyrd elektrisk vattenvärmare, som kan leverera extra värme oberoende av lufttemperaturen.

Om Swim & Fun Värmepumpar
Värmepumpar från Swim & Fun är kända för sin överlägsna kvalitet, konkurrenskraftiga priser och oöverträffad kundservice efter köpet.
Swim & Fun Inverter poolvärmepumpar levereras med de högsta standarderna för produktkvalitet. Vi kompromissar aldrig med kvaliteten på våra värmepumpar och ser till att vi endast samarbetar med noggrant utvalda, teknologiskt avancerade tillverkare.
Vårt mål är att erbjuda poolägare samma kvalitet och produktsäkerhet som typiskt finns i specialaffärer, men till ett mer överkomligt pris. Detta uppnås genom att kombinera fördelarna med storskaligt inköp med utvald distribution genom ledande onlineåterförsäljare och butikskedjor, som är kända för sin effektiva logistik och minimala detaljhandelspålägg.
Alla garantier och reklamationsåtaganden kan hanteras direkt genom Swim & Fun. Vårt nordiska kundserviceteam består av produktspecialister som ofta kan hantera problem över telefonen, vilket eliminerar behovet av att kontakta den ursprungliga återförsäljaren.
Vår nordiska kundtjänstavdelning, baserad i Roskilde, Danmark, har personal som är skickliga på danska, svenska och engelska. Dessutom är vårt servicecenter också placerat på denna plats, vilket säkerställer att i de sällsynta fall av en defekt, blir din värmepump undersökt och servad snabbt.

Tekniska specifikationer
Artikelnummer: 1440
Maximal poolvolym L**: 30.000
Rekommenderad poolvolym m3**: 5.000-25.000
Kompressortyp: Inverter
Strömförsörjning V/Ph/Hz: 220~240V/1 Ph/50 Hz
Nominell driftström (A): 4,7
Maximal driftström (A): 8
Minsta vattenflöde, liter/timme: 1.700
Rekommenderat vattenflöde i drift, liter/timme: 3.000
Uppvärmningstemperaturområde (vatten), °C: 15 – 40
Kyltemperaturområde (vatten), °C: 8 – 28
Driftstemperaturområde (utomhusluft), °C*: -7 – +43
Antal fläktar: 1
Fläkthastighet, m3/tim: 840
Värmeväxlarmaterial: Titan
Vattenanslutning in/ut mm: 50
Skyddsklass: IPx4
Ljudnivå på 10 meters avstånd dB(A): 19-31
Kylmedelstyp: R32 (gas)
Kylmedel (R32), g: 300
CO2-ekvivalent, ton: 0,20

Vid luft 26°C/Vatten 26°C/Fuktighet 80%**
Kapacitet kW; 1,2-7,0
Strömförbrukning kW; 0,1-1,1
COP; 6,4-12,2

Vid luft 15°C/vatten 26°C/fuktighet 70%**
Kapacitet kW; 1,2-5,5
Strömförbrukning kW; 0,2-1,0
COP; 5,1-6,4

Mått och vikt
Nettomått L/B/H mm: 858x383x648
Bruttomått L/B/H mm: 894 x 405 x 781
Netto/bruttovikt kg; 40/49,5

*Värmepumpen kan fungera under 0°C grader (kontrollera den exakta värdet i specifikationerna) om den har varit i bruk och upprätthållit vattentemperaturen under badsäsongen. Vi rekommenderar inte att använda värmepumpen som enda värmekälla utanför badsäsongen. För detta ändamål föreslår vi att använda en extra elektrisk värmare.
** Användning från april till oktober förutsätter att poolen är fullständigt isolerad, täckt, skyddad från vind och utsatt för solljus.

PDF manual

Du kanske också gillar …