-14%

Nivåvakt pool Pahlen Paket

Rek pris 9,190.00 kr
Vårt pris 7,900.00 kr

Nivåvakt pool Pahlen Paket

Komplett paket inkl magnetventil mm.

Lagerstatus: Bara 1 kvar i lager Skickas inom 1-2 dagar SKU: P-34219-1 Kategorier: ,

Nivåvakt pool Pahlen Paket

Komplett paket med Pahlén nivåvakt för montage i baksidan av bräddavlopp. Medföljer gör nivåvaktens styrenhet med flottör, mjukstängande magnetventil samt fäste för Wide-bräddavlopp ifall denna produkt monterats i poolen.

Men en nivåvakt så behöver man inte hålla manuell koll på vattennivån i bassängen.

En flottör monteras i bräddavloppet och trimmas in på den nivå som är önskat vattendjup. Flotten slår till när vattennivån sjunker och skickar då en signal till styrenheten, som med viss fördröjning sedan öppnar en magnetventil som sitter ansluten på en vattenledning från fastigheten/vattennätet. När magnetventilen öppnas så släpper den på färskvattnet som sedan kommer ut genom en punkt i bräddavloppet. När vattennivån är på önskad nivå så klickar flottören till igen och skickar en signal till styrenheten att stänga magnetventilen och därmed stannar påfyllningen av vatten.
Fördelen med en nivåvakt är att man minimerar risken att vattennivån sjunker okontrollerat och att poolutrustning då annars skulle tagit skada pga torrkörning.

Inkluderat i paket

Art.nr 11250 Elektronisk nivåvakt inkl. nivågivare. Inbyggd säkerhetsfunktion med programmerbar påfyllningstid för magnetventil.
Art.nr 112501 Magnetventil ½”, mjukstängande
Art.nr 112503 Täckkåpa av rostfritt stål för nivågivare
Art.nr 112505 Ingjutningsrör för nivågivarens kabel
Art.nr 112504 Fäste nivåvakt bräddavlopp Wide

PDF manual