Vad innehåller paketet

filtersystem pro

Filteranläggning Classic 300

Classic är det perfekta filtersystemet för att hålla poolvattnet fräscht och inbjudande. Filtreringssystemet rengör och cirkulerar poolvattnet fem gånger per dygn, vilket betyder att du kan minska på användningen av vattenvårdande produkter och rengöring, och istället lägga mer tid på att bada och njuta.

Filterballs har en hög filtreringskapacitet (ned till 10 micron). Jämfört med andra filtermaterial ger Filterballs ett minimum av vattenmotstånd, vilket resulterar i ett högre vattenflöde. Detta innebär att filtersystemet kan cirkulera allt poolvatten snabbare, vilket i sin tur innebär lägre energiförbrukning

Skimmer breddavlopp

Pool Skimmer

För inbyggnad i poolväggen vid anslutning av en extern filteranläggning. 
Skimmer setet används för att uppgradera stålväggspooler med filterpump till sandfiltersystem. Skimmern rengör vattenytan så poolvattnet hålls rent och klart, och leder vattnet fram till sandfiltersystemet, där det renas effektivt, innan det förs tillbaka till poolen via medföljande returlopp.

Skimmern kan anpassas till varierande vattennivåer. I setet ingår skimmerkorg till uppsamling av större partiklar, och sugplatta för anslutning av sugslang till filtersystemet via skimmern, när poolbottnen ska dammsugas.

poolslang grå i rulle

Poolslang Ø38 9 m Grå

Grå poolslang i plast på 9 meter Ø38 mm
Klassisk Ø38 mm poolslang i grå plast med dubbelmuff för var 1,5 meter, så den enkelt kan delas i mindre längder. Används till att förbinda poolen eller trädgårdsbassängen med ett sandfiltersystem, sol värmare och likn.

Levereras komplett med slangklämmor

Väntelista Vi informerar dig nä produkten åter finns i lager, vänligen ange din mail nedan.