Terrasspool

terrasspool
isolerad

Vi har valt att leverera alla våra pooler med isolering
och ett stadigt benstativ, detta för att underlätta monteringen men också för att få en så låg energiförbrukning som möjligt.

Poolerna är isolerade med ett material som vanligtvis använda i kylbilar och klarar kyla med till -30°  men minimala värmeförluster.


Bygg din egen terrasspool med våra kompletta paketlösningar, vi har ett stort tillbehörssortiment och säkert ett paket som passar dina önskemål.

Under de senaste åren har vi sett ett växande intresse för terrassbyggen, då terrassen oftast förknippas med relax och avkoppling faller det sig naturligt att komplettera terrassen med en liten pool.

Du går säkert som många andra med tankar på att bygga en egen oas och just därför finns vi till för dig, att kunna bada varmt året runt är en dröm som blir verklighet med våra prisvärda paket.


Paket med vadkamin är främst tänkta att användas om vattnet byts efter varje bad eller om du vill ha en snabb uppvärmning, det finns även ved-paket kombinerade med el-värmare för mer flexibilitet.

Planerar du att bada ofta och du kanske är lite mer bekväm av dig så är detta ett givet val. Med el- värme är tanken att poolen skall hållas ständigt varm och stå klar för ett dopp på andan faller på. Här ligger elförbrukningen på ca 300 kr/mån.
Med ett kombipaket har du möjlighet att värma din pool med vedkaminen och med el-värmaren hålla en grundvärme som frostvakt under vintern, det kan också vara bekvämt att ställa termostaten på 38° efter att du eldat för att hålla en jämn temp.


Se fler bilder från våra kunder

flickr