block-paket

30 South Avenue San Francisco
Phone: +1 408 996 1010
Email: Support@xstore.com

Filtersystem Pro

Filtersystem Pro Classic 300 Plus+ levereras med 7-vägs toppventil, manometer och filterplattform för både filter och pump. Pumpen har ett praktiskt förfilter. 

Tekniska specifikationer
Max. poolstorlek liter; 22.500
Pumpeffekt; 250 W
Pumpeffekt l/timme; 7.500

Filterbollar

Filterballs har en överlägsen filtreringseffekt i förhållande till normal filtersand eller lösa patronfilter. Kulorna bildar en effektiv filtermatta, som anpassar sig formen i ett vilket som helst filter, och som fångar upp svävande partiklar i vattnet ner till 10 micron (Filtersand fångar upp svävande partiklar ner till 40-50 micron). 700 gram Filterballs ersätter 25 kg filtersand.

 

Poolslang

Grå poolslang i plast på 9 meter Ø38 mm

Klassisk Ø38 mm poolslang i grå plast med dubbelmuff för var 1,5 meter, så den enkelt kan delas i mindre längder. Används till att förbinda poolen eller trädgårdsbassängen med ett filtersystem, sol värmare och likn. 

Skimmer och inlopp

Komplett skimmer set till inbyggning i stålvägspool

Skimmer i god kraftig kvalitet till inbyggning. Inkl. stussar till inlopp, packningar, adapter till dammsugare, och skimmerkorg. Används när man önskar att ansluta en extern sandfilteranläggning till din stålväggspool. Skimmeröppning: 14.6 x 14,1 cm. 

Liner

PVC Liner till ovanmark pool 

PVC liner 0,60 mm tjock, linern är anti-ultraviolett behandlad för att nedsätta PVCs åldring. 

Poolstege

Säkerhetsstege med solida plaststeg och löstagbar front så att poolen kan säkras när den inte är under uppsyn.

Med en stege med löstagbara steg på utsidan av poolen har du möjlighet att se till att poolen inte används när det inte finns någon som kan övervaka badningen. Stegen har fasta plaststeg på varje sida. Passar för fristående pooler.

Solpanel med bypassventil

Komplett solfångaranläggning till pools med sandfiltersystem. Förhöjer vattentemperaturen med 4-6 grader

Förläng badsäsongen med denna klassiska solfångaranläggning. Solfångaren förhöjer poolens vattentemperatur med 4-6 grader. Detta förutsätter att man använder termocover under natten, så värmen inte försvinner ut i den blåa luften, samt det bypass-set medföljer.

Soluppvärmd dusch

Solduschen innehåller en varmvattentank på 9 liter och har en lång elegant duschhals i aluminium samt ett stort duschhuvud.

Det gör att du kan njuta av en varm dusch innan du hoppar i poolen. Visste du att när man hoppar direkt i poolen tillförs poolvattnet upp till 200 gånger fler bakterier än om du sköljer av dig under en trädgårdsdusch först.

Thermocover

Sommarcover med termofunktion som förhindrar vattenfördampningen, håller på värmen och förhindrar smuts och löv i vattnet.

Har du anslutit en sol värmare är en sommarcover med termofunktion en nödvändighet, för att hålla på värmen, som den har skapat under dagen. Täcker du inte över din poo, försvinner värmen ut i den blåa luften under natten.

Håv med teleskopstång

Ytvattenhåv till rengöring av vattenytan i poolen

Ytvattenhåv i kraftigt plastmaterial med nät av polyester, som skummar ytan i poolen. Polyesternätet gör att den inte bliver för tung och alltid lätt att arbeta med.

Teleskopstång 1,2 m – 3,6 m

Markduk

Bottenduk i starkt filt material, som förlänger poolens livstid.

Använd alltid en bottenduk under poolen för att skydda poolens innerduk (liner) mot små skarpe sten, rötter, som kan göra hål i linern. Bottenduken är producerad av en stark filt material och passar till alla alla pooler 

Bottensugare deluxe

Kraftig bottensugare med sidoborstar för montering på poolslang och teleskop stång

Denna kraftiga bottensugare med sidoborstar är en extra effektiv till rengöring av poolen sidor och botten. Bottensugaren är viktbelastat och söker själv ned mot botten. De kraftiga sidoborstarna kommer in i alla krokar och hörn. 

Värmepump-M

Värmepump till mindre trädgårdspooler som du enkelt kan installera själv.

Swim & Fun Xpress-värmepumpen samlar in energi från luften och överför den till poolvattnet. För varje kW som används producerar värmepumpen minst 5,6 kW **till poolen. Detta är en mycket energieffektiv och miljövänlig lösning, eftersom mer än 80 % av den energi som produceras av Xpress-värmepumpen samlas in från luften.

Värmepump-S

Nu kan du enkelt få ljummet badvatten i säsongspoolen med en HotSplash plug & play värmepump – och föjaktligen en längre badsäsong.


Miljövänlig lätt värmepump som du enkelt installerar själv. Den låga ljudnivån på 55 dB stör samtidigt inte badupplevelsen och eftersom det värmepumpen endast har fyra kontrollknappar är den mycket lätt att använda.

Värmepump L

Värmepump till mindre trädgårdspooler som du enkelt kan installera själv.

Swim & Fun Xpress-värmepumpen samlar in energi från luften och överför den till poolvattnet. För varje kW som används producerar värmepumpen minst 5,6 kW **till poolen. Detta är en mycket energieffektiv och miljövänlig lösning, eftersom mer än 80 % av den energi som produceras av Xpress-värmepumpen samlas in från luften.

FILTERBALLS SYSTEM 100W

Extra hög filtreringskapacitet för mindre trädgårdspooler med enkelt, effektivt och kompakt allt-i-ett-filtersystem.
Enkelt, effektivt och komplett filtersystem speciellt utvecklat för små och mindre fristående trädgårdspooler med en vattenvolym på upp till 14 m3.

Filtersystemet levereras komplett inklusive 320 g revolutionerande Swim & Fun Filterballs, som tar bort betydligt fler och mindre partiklar och föroreningar från badvattnet än traditionell filtersand.

 

Startpaket kemi

Startpaket med alla vårdmedel, som är nödvändiga för att hålla vattnet i poolen rent och inbjudande

Med ett Pool Start-Set är du säker på att komma bra igång med badsäsongen.
Setet innehåller alla vårdprodukter, som är nödvändiga for att hålla vattnet rent och fräscht, samt en överskådlig och informativ guide.

Poolvårdspaket

Det kompletta tillbehöret, utöver poolkemi, för att hålla mindre trädgårdspooler i ett fint och badklart skick.

Innehåller:

  • Bottensug
  • Termometer
  • Teleskopstång 1,35 meter
  • Ytvattenhåv
  • Poolsvamp
Väntelista Vi informerar dig nä produkten åter finns i lager, vänligen ange din mail nedan.