-28%

ScienceWater Guardian 2 Pack

995.00 kr

Ett mycket efterfrågat och helt klorfritt desinfektionsmedel för minimalt underhåll. Medlet tillsätts endast varannan vecka.
En unik produkt med trestegsverkan där en flaska räcker 6-8 månader i ett normalstort spabad. Smidig dosering i flaskans hals.

Flytande 2 x 1 liter.

SKU: GSW-230001-1 Kategorier: , ,

Skickas inom 1-2 dagar

SWT Guardian ScienceWater. 100% klorfritt

Tack vare den unika och revolutionerande Guardian Technology kan vi presentera en klorfri lösning som inte bara desinficerar och rengör vattnet i ditt spa bättre än andra produkter – den har också ett långtidsskydd som gör att du bara behöver sköta om ditt spa två gånger i månaden.

Klorfritt betyder inga röda ögon, inga allergier – bara rent och fräscht.

Guardian SWT Spa är en klorfri lösning som håller ytorna och vattnet i spa fri från bakterier och tillväxt.

Produkten är baserad på den patenterade Guardian Technology, en bakterie fånga effekt, och en booster för den aktiva desinfektionsmedel effekt.

Polymeren har utmärkta bindningsegenskaper till de flesta ytor och kommer därför att ge ett långsiktigt skydd av alla ytor behandlade, inklusive rör och filter. Det är luktfri.

Innehåll: Poly(iminocarbonimidoyliminocarbonimidoylimino- 1,6-hexanediyl), hydrochloride (78mg/g), Methanamine, N-methyl-, polymer with 2-(chloromethy)oxirane (30mg/g), Modified Polyethylenenimine <2% (w/w)

Säkerhet:
Använd biocider på ett säkert sätt. Läs alltid etiketten/bipacksedeln och produktinformationen före användning.

PDF manual pdf infoblad

Du kanske också gillar …