Fynd

Sandfilterpaket Pahlen Premium

22,400.00 kr24,800.00 kr

Pahlens Premiumpaket
för pooler 3 x 6 m – 4 x 8 m – 5 x 10 m

Rensa

Sandfilterpaket Pahlen Premium

Ett komplett sandfilterpaket med Pahlens bästa poolpump, ett rejält sandfilter i glasfiberarmerad polyester med toppventil, filtermedia AFM ingår i samtliga filterpaket.

Paketet innehåller följande

Poolpump Water Vise

3×6 = 250W 1-fas
3,5×7-4×8 = 370W 1-fas
5×10 = 550W 1-fas

Vår WaterVISE-serie med cirkulationspumpar är en bronspump omdesignad från grunden. Det nyutvecklade pumphuset har gett oss en pump med 30% bättre prestanda än våra tidigare modeller av bronspumpar, och därmed en mycket energieffektivare alternativ för slutkonsumenten. Ett stort förfilterhus i kraftig thermoplast håller totalkostnaden nere något, än om man tillverkat hela pumpen i brons, och dess nya vridbara design underlättar jobbet för installatören. Förfilterhusets övre halva är roterbart och erbjuder sju olika inloppspositioner som underlättar installationen av inkommande poolvatten, utan att tappa flöde eller riskera turbulens med medföljande kavitationer.

WaterVISE kommer med dubbla avtappningspluggar, en i pumphuset och en i förfilterhuset, för enkel och säker urtappning inför vintern. Den nya smarta låsanordningen till det genomskinliga förfilterlocket underlättar inspektion och tömning av förfilterkorgen.

Sandfilter Purgo Top

Högeffektivt sandfilter i UV-beständig, glasfiberarmerad polyester, tillverkad enligt industristandard.
Anpassad för privata pooler. Komplett med bottenventil, manometer och toppventil 1½” för Ø400, 510 och 620 mm filter.

Filtermedia AFM

AFM är ett miljövänligt och ekonomiskt filtermedia av återvunnet glas med en utvald sammansättning som i en patenterad aktiveringsprocess får utmärkta egenskaper i filter för pooler.

AFM ger en 30% mindre vattenförbrukning vid backspolning då filterhastigheten vid backspolning utförs vid 45 m/h
i ca 2 minuter, istället för 60 m/h i ca 3 minuter med traditionell filtersand.

AFM med utmärkta egenskaper i filter för pooler Bakteriell tillväxt i filtret förhindras eftersom glasets sammansättning och aktiveringsprocess bildar sk. fria radikaler som ger en desinficerande effekt, vilket i sin tur reducerar klorförbrukningen. Resultatet blir en effektivare filtrering och därmed klarare poolvatten än med traditionell filtersand.

Anslutningar till filter och pump

1x Unionskoppling 63 x 2″ (79061) (sugsida pump)
1x Bussning 63 x 50 (99587) (vid installation av 50mm på sugsida)
1x Unionskoppling 50 x 2″ (79062) (trycksida pump)
3x Unionskoppling 50 x 1½”, lång hals (79063) (ventil på sandfilter)

 

pdf infoblad pdf infoblad