-4%

Poolrobot Scooby

Rek pris 8,190.00 kr
Vårt pris 7,890.00 kr

Poolrobot Scooby är en multitalent poolrobot som förutom att rengöra poolväggar, golv och vattenlinje också kan filtrera vattnet för ultrafina partiklar.

Lagerstatus: Skickas inom 1-3 dagar från externt lager SKU: SF-1054 Kategori:

Poolrobot Scooby

Poolrobot för automatisk rengöring av poolens botten och väggar. Robotens Focus-Flow-sugning koncentrerar alla sugeffekt för en effektiv rengöringsbredd på 50 cm. Roboten och den extra stora filterkorgen är konstruerad för pooler upp till 10 x 5 meter med ett djup på max. 2,5 meter. Inkl. extra engångsfilter för fina partiklar ner till 50 µm.

Med Anti-Twist-kabelsystem, som är en flytande vridbar led som garanterar minsta möjliga kabeltrassel. Praktisk design med transparent lock som gör det lätt att se när det är dags att tömma filterkorgen. Poolroboten rengör både botten och väggar och arbetar extra i vattenlinjen, allt medan filterkorgen samlar upp partiklar ner till 0,59 mm. Om det finns mindre partiklar i poolen, kan ett extra engångsfilter monteras i korgen som gör att roboten filtrerar bort partiklar ända ner till 50 µm. Ett engångsfilter medföljer i kartongen. Roboten har en automatisk rengöringscykel på 2 timmar, varefter den stängs av.

Eftersom poolroboten inte är konstruerad för att rengöra pooltrappan och hörnen av poolen, rekommenderar vi att du kompletterar din städning med Spa & Pool Cleaner Automatic (artikelnummer 1916). Denna kan användas för både rengöring av hörn och trappor i din pool.

Specifikationer:

För rengöring av; Golv, väggar, vattenlinje
Volt; 230 V + jord
Flytande kabel; 16 m
Max. poolstorlek; 10 x 5 m, 2,5 m djup
Yttyper; Vinyl liner, fiberglass, betong, kakel, mosaik, färg, polyester.
Automatisk avstängning; Ja
Styrd med fjärrkontroll; Nej
Intelligent navigering; Ja

Scooby är lämplig för pooler med saltvatten (det har titan på axeln).

 

Garantiinformation:
Den här roboten är endast avsedd för privat bruk. Om maskinen används kommersiellt är garantitiden 90 dagar.