-20%

OxyTab Klorfri desinfektion

Rek pris 486.00 kr
Vårt pris 388.80 kr

OxyTab Klorfri desinfektion

20 g tablett, 1 kg

Lagerstatus: Tillfälligt slut SKU: SF-1727 Kategorier: , ,

OxyTab Klorfri desinfektion 20 g tablett, 1 kg

OxyTabs används för klorfri chockbehandling av badvattnet vid start och vid eventuellt problemvatten. Under varma perioder rekommenderas du ge vattnet en extra chockbehandling ungefär var 14: e dag. Det går att bada igen relativt snabbt efter tillsättning. OxyTabs kan också användas för underhållsdesinfektion. OxyChock ska alltid användas tillsammans med Aktivator (1735), som markant förlänger och ökar desinfektionseffekten från aktivt syre.
OxyTabs-tabletten vårdar och desinficerar poolvattnet utan användning av klor. Tabletten är baserad på aktivt syre som håller vattnet rent och inbjudande. Aktivt syre är en snabb och effektiv desinficering som genom tillräcklig och daglig tillsättning förhindrar bakterietillväxt och uppbyggnad av slemmiga beläggningar på poolens botten och liner.

Friskt poolvatten har ett pH-värde mellan 7,0 och 7,4. Med en hälsosam vattenbalans får du den bästa nyttan med vattenvårdsprodukter. Om poolvattnets pH-värde inte varierar mellan detta intervall justeras det med pH-Plus respektive pH-Minus.

Bruksanvisning:
Tabletterna placeras i en dispenser för flytande kemikalier eller direkt i skimmern.
Dosering för pooler per 3 000 liter vatten
Start: Tillsätt två OxyTabs.
Problemvatten: Tillsätt tre OxyTabs.
Daglig vård: Tillsätt en OxyTabs varje dag.
Dosen bör ökas vid höga temperaturer och täta bad.

Badtunna (upp till 1 000 liter) med varmt vatten: Tillsätt en tablett var tredje dag (vid frekvent användning varannan dag). Efter avslutat bad tillsätts en tablett medan filtersystemet får köra i ytterligare minst två timmar.

Se till att kemikalierna inte blir fuktiga under förvaring. Förvara produkten stående i originalförpackningen oåtkomligt för barn, frostfritt och fritt från direkt solljus.

Biocider bör användas med försiktighet. Läs etiketten och bruksanvisningen innan du använder produkten.

Du kanske också gillar …